Pune migdalele tocate într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coace migdalele pentru 3 minute la 200 grade.
Adaugă fulgii de cocos și introdu din nou tava la cuptor pentru 7 minute sau până când acestea capătă o culoare maronie.
Într-un bol combină fulgii de ovăz, migdalele, cocosul, scorțișoara și sarea.
Într-un alt bol amestecă laptele, ouăle, mierea și vanilia.
Amestecă ingredientele solide cu cele lichide.
Toarnă amestecul într-o tavă tapetată cu hartie de copt.
Coace pentru 25 minute.
Lasă preparatul să se răcească înainte de a fi porționat.
Credit Foto: Fotolia/ Brent Hofacker
190 g fulgi ovăz
250 ml lapte migdale
50 g migdale tocate
70 g fulgi cocos
1 linguriță scorțișoară
un vârf linguriță sare
2 ouă
2 linguri miere
1 linguriță esență vanilie
40 ml ulei cocos
Adaugă comentariu