Home » Bezele de brânză

Bezele de brânză

1.Pune pe foc apa cu untul, busuiocul, un praf de usturoi și unul de boia și lasă să se înfierbânte.

2.Pune făina dintr-o dată și amestecă vârtos. Ține pe foc până compoziția se despinde de pe pereții vasului, apoi dă deoparte.

3.Lasă 5 minute și încorporează, pe rând, ouăle, amestecând foarte bine după fiecare, apoi brânza Gruyere. Umple un cornet de patiserie cu această compoziție și formează bezele pe tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând spațiu între ele.

4.Presară deasupra parmezan și coace-le la foc mai mare 10 minute, apoi redu flacăra și mai lasă-le 10-12 minute sau până capătă bezelele de brânză o culoare aurie și apetisantă.

5.Scoate-le și lasă-le 3-4 minute, apoi servește-le fierbinți.

credit foto: http://www.bhg.com

 

Rulouri cu trei arome

Poza principala

stelkute_mici.jpg

60 g brânză Gruyere rasă

2 ouă

60 g făină

2 linguri cu parmezan ras

120 ml apă

60 g unt

½  linguriță cu busuioc uscat

¼ linguriță sare

boia de ardei (dulce sau iute, după gust)

praf de usturoi

 

Bezele de cartofi

Bezelele sunt delicioase la desert. Cum ar fi să încerci și bezelele de brânză, absolut fantastice și incredibile pentru un antreu pe masa de sarbatoare?
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE