1. Spala bine cartofii, dupa care așaza-i într-un vas termorezistent și coace-i la foc potrivit.
2. Curața-i cât sunt calzi și zdrobește-i cu furculita ca pentru piure. Adauga brânza rasa, ceapa taiata fin, oul batut, boia (iute sau dulce) sare și piper dupa gust și amesteca.
3. Pune compoziția într-un cornet și formeaza bezelele de cartofi direct în tava tapetata cu hârtie de copt.
4. Da la cuptor 15-20 de minute ori pâna ce capata o culoare aramie și apetisanta.
SUGESTIE. Pentru un gust mai bun, adauga în compoziție un vârf de cuțit de nucșoara rasa!
Poza principala
Galerie foto
3 cartofi mari
120 g brânza ceddar/emmental
2 fire de ceapa verde
1 ou
boia dulce sau iute
sare
piper
Apetisante și inedite, bezelele de cartofi merita un loc în rețetarul tau.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu