Home » Bezele de cartofi

Bezele de cartofi

1. Spala bine cartofii, dupa care așaza-i într-un vas termorezistent și coace-i la foc potrivit.

2. Curața-i cât sunt calzi și zdrobește-i cu furculita ca pentru piure. Adauga brânza rasa, ceapa taiata fin, oul batut, boia (iute sau dulce) sare și piper dupa gust și amesteca.

3. Pune compoziția într-un cornet și formeaza bezelele de cartofi direct în tava tapetata cu hârtie de copt.

4. Da la cuptor 15-20 de minute ori pâna ce capata o culoare aramie și apetisanta.

 

SUGESTIE. Pentru un gust mai bun, adauga în compoziție un vârf de cuțit de nucșoara rasa!

 

Chiftele din bulgur cu legume

Poza principala

bezele_mici.jpg

3 cartofi mari

120 g brânza ceddar/emmental

2 fire de ceapa verde

1 ou

boia dulce sau iute

sare

piper

 

Chiftele condimentate

Apetisante și inedite, bezelele de cartofi merita un loc în rețetarul tau.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.