1. Preincalziti cuptorul la 110 grade C. Asezati hartie de copt in tava. Bateti albusurile de ou spuma.
2. Presarati bitartrat de potasiu peste albusuri si continuati sa bateti pana ce spuma devine batoasa.
3. Adaugati 250g de zahar, cate 20 de grame, pe rand, batand bine dupa fiecare. Tot zaharul trebuie sa se dizolve.
4. Folosind o spatula, adaugati zaharul ramas si vanilia fara sa mai bateti.
5. Puneti compozitie pentru bezele in tava folosind doua linguri. Coaceti 90 de minute.
6. Opriti cuptorul si lasati bezelele la racit in cuptor. Se pregatesc asa aproximativ 50 de bezele.
Poza principala
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
6 albusuri de ou
2g bitartrat de potasiu
270g zahar pudra
5ml esenta de vanilie
Diafane si delicioase. Cine nu adora bezelele?
Numar de portii
15-20
Facebook Comments
Adaugă comentariu