- Pentru a prepara dressingul, amestecați uleiul de măsline cu restul ingredientelor, ami puțin pătrunjelul tocat.
- Pulsați cu ajutorul unui blender pentru a combina toate ingredientele și aromele.
- Preîncălziți cuptorul la 220 de grade.
- Pregătiți o tavă cu hârtie de copt și presărată cu pesmet.
- Așezați bucățile de pește cu pielea în sus.
- Ungeți fiecare bucată cu ulei de măsline
- Introduceți tava în cuptor și gătiți pentru 7 minute sau până când prinde o crustă ușoară.
- Serviți peștele cu 1 lingură de sos și pătrunjel tocat.
- Alegeți o garnitură de cartofi.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 4 fileuri biban de mare a câte 100-150 grame
- ulei de măsline
Pentru sos de capere:
- 3 linguri ulei de măsline
- coaja de la 1 lămâie
- 2 linguri suc de lămâie
- 2 linguri capere mici
- 2 lingurițe muștar Dijon
- 2 linguri pătrunjel tocat
Cină dietetică pe bază de pește cu aromă intensă de lămâie și capere.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu