Biban de mare cu dressing de lamaie si capere

  1. Pentru a prepara dressingul, amestecați uleiul de măsline cu restul ingredientelor, ami puțin pătrunjelul tocat.
  2. Pulsați cu ajutorul unui blender pentru a combina toate ingredientele și aromele.
  3. Preîncălziți cuptorul la 220 de grade.
  4. Pregătiți o tavă cu hârtie de copt și presărată cu pesmet.
  5. Așezați bucățile de pește cu pielea în sus.
  6. Ungeți fiecare bucată cu ulei de măsline
  7. Introduceți tava în cuptor și gătiți pentru 7 minute sau până când prinde o crustă ușoară.
  8. Serviți peștele cu 1 lingură de sos și pătrunjel tocat.
  9. Alegeți o garnitură de cartofi. 

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

biban_de_mare_cu_dressing_de_lamaie_si_capere.jpg

  • 4 fileuri biban de mare a câte 100-150 grame
  • ulei de măsline

  Pentru sos de capere:

  • 3 linguri ulei de măsline
  • coaja de la 1 lămâie
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 2 linguri capere mici
  • 2 lingurițe muștar Dijon
  • 2 linguri pătrunjel tocat 
Cină dietetică pe bază de pește cu aromă intensă de lămâie și capere.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE