Astăzi la cină avem bibilică cu salată de roșii și cartofi la cuptor.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: mediu
Porții: 4
Ingrediente:
- 4 bucăți de piept de bibilică, la 130 de grame fiecare
- sare
- piper măcinat
- 1 1/2 lingură ulei de măsline
- câteva crenguțe de cimbru
- 2-3 roșii
- 1 ceapă roșie
- cartofi la cuptor (opțional)
Modalitate de preparare:
- Fasonați pieptul de bibilică și condimentați cu sare și piper.
- Încingeți o cratiță mare și puneți în ea ulei de măsline.
- Adăugați pieptul de bibilică cu pielea în jos, împreună cu crenguța de cimbru și prăjiți timp de 4-5 minute.
- Întoarceți carnea și continuați să prăjiți și pe cealaltă parte timp de încă 2 minute.
- Transferați carnea pe o farfurie fierbinte și lăsați-o să se odihnească la cald.
- Între timp, preparați o salată de roșii cu ulei de măsline și ceapă roșie.
- Iar ca și garnitură vă recomandăm un piure de cartofi sau cartofi crocanți la cuptor.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu