Biftec tartar cu sos gorgonzola

Fierbeti legumele impreuna cu putin zahar, mirodeniile si vinul, timp de 5- 6 ore. Strecurati-le si lasati sosul rezultat sa se raceasca.

Bateti maioneza impreuna cu gorgonzola si apoi adaugati putin cate putin din smantana. Continuati sa amestecati pana cand obtineti o textura cremoasa. Pentru a servi – intindeti sosul de legume cu vin pe o farfurie, puneti biftecul tartar si acoperiti cu sosul de gorgonzola. Presarati ardei iute tocat.

Poza principala

shutterstock_31901662_mica.jpg

500 g muschi de vita
1 cana de gorgonzola
1 cana de smantana
1 cana de maioneza
legume fierte, la alegere
vin
zahar
mirodenii, la alegere
ardei iute, tocat

Daca va plac fripturile in sange, atunci aceasta reteta va va placea cu siguranta.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE