1.Trece carnea prin maşina de tocat de două ori.
2.Adaugă în carne sarea, piper alb măcinat proaspăt, sosurile, alcoolul, uleiul şi muştarul.
3.Toacă fin ceapa, caperele şi castraveţii. Pune câte o linguriţă din fiecare în amestecul de carne.
4.Acoperă carnea şi dă la rece cel puţin 30 de minute.
5.Folosind câte un inel alimentar, serveşte biftecul tartar cu câte un ou crud deasupra, alături de ceapă roşie, capere mărunţite şi castraveţi (bine scurşi).
6.Serveşte biftec tartar cu felii de pâine prăjită sau biscuiţi săraţi.
credit foto: Thinckstock
400 g muşchi de vită
2-3 lingură cu capere murate
3-4 castraveţi muraţi
1 ceapă roşie
1 linguriţă cu sos Tabasco
1 lingură cu sos Worcestersire
1 lingură cu alcool (coniac, brandy)
1 lingruiţă cu muştar aromat
1 linguriţă cu ulei de măsline
1 linguriţă rasă cu sare
piper alb
Adaugă comentariu