Home » Biftec tartar

Biftec tartar

1.Trece carnea prin maşina de tocat de două ori.

2.Adaugă în carne sarea, piper alb măcinat proaspăt, sosurile, alcoolul, uleiul şi muştarul.

3.Toacă fin ceapa, caperele şi castraveţii. Pune câte o linguriţă din fiecare în amestecul de carne.

4.Acoperă carnea şi dă la rece cel puţin 30 de minute.

5.Folosind câte un inel alimentar, serveşte biftecul tartar cu câte un ou crud deasupra, alături de ceapă roşie, capere mărunţite şi castraveţi (bine scurşi).

6.Serveşte biftec tartar cu felii de pâine prăjită sau biscuiţi săraţi.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

biftec_tartar_mi.jpg

400 g muşchi de vită

2-3 lingură cu capere murate

3-4 castraveţi muraţi

1 ceapă roşie

1 linguriţă cu sos Tabasco

1 lingură cu sos Worcestersire

1 lingură cu alcool (coniac, brandy)

1 lingruiţă cu muştar aromat

1 linguriţă cu ulei de măsline

1 linguriţă rasă cu sare

piper alb

Pentru această reţetă senzaţională, foloseşte doar muşchi de vită.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE