- Într-o oală mare combinați floricele de porumb cu uleiul de arahide.
- Acoperiți vasul și mențineți pe foc pentru 5-7 minute, sau până când porumbul începe să se transforme în floricele și să sară.
- Agitați vasul energic pentru a evita arderea sau lipirea acestora.
- Când floricele sunt gata, transferați-le într-un bol mai mare.
- Într-o crăticioară mică amestecați mierea de albine împreună cu untul de arahide.
- Mențineți vasul pe foc pentru aproximativ 30 de secunde, amestecând constant.
- Turnați amestecul obținut peste floricele și amestecați pentru a combina toate ingredientele.
- Ungeți-va mâinile cu puțin ulei, apoi modelați bile din floricele și lăsați-le să se răcească complet pe un platou.
- Când sunt gata, puteți servi.
Credit Foto: Fotolia/ carterphoto
Poza principala
- 1/2 linguriță sare
- 225 g porumb de floricele
- 70 g unt de arahide
- 1 lingură ulei de arahide
- 1 lingură miere albine
Formează din clasicele floricele de porumb o gustare inedită, doar combinându-le cu unt de arahide.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu