- Puneți într-un blender 100 grame fulgi de cocos, împreună cu uleiul de cocos.
- Pulsați la viteză mare până când se transformă într-o pastă.
- Adăugați siropul de arțar, vanilia, laptele de cocos, scorțișoara și sarea.
- Mixați până la omogenizare.
- Adaugă încă 50 de grame de fulgi de cocos și pulsează pentru a le combina.
- Din amestecul obținut formează bile, apoi rostogolește-le prin fulgi de cocos.
- Bagați-le la frigider pentru minim 1 oră înainte se servire.
- Se păstrează până la cel mult 5 zile.
Credit Foto: Fotolia/ aneta_gu
Poza principala
- 170 g fulgi de cocos
- 2 lingurițe ulei cocos
- 3 linguri sirop arțar
- 2 linguri lapte cocos
- jumătate linguriță esență vanilie
- jumătate linguriță scorțișoară
- un sfert linguriță sare
Bomboane raw aromate, fără zahăr și fără făină.
Numar de portii
12 bile
Facebook Comments
Adaugă comentariu