1.Într-un castron, zdrobeşte 150 g de alune. Adaugă brânza, usturoiul pisat, sosul Worchester şi Tabasco. La final, presară un praf de sare şi boiaua de ardei. Din compoziţia de brânză modelează 24 de mingiuțe.
2.Separat, amestecă nucile cu alunele rămase şi tocate. Adaugă ardeiul iute tocat mărunt şi pătrunjelul. Tăvăleşte biluțele prin acest amestec.
3.Pe un platou aşază frunze de salată iceberg. Pune deasupra biluțe de brânză şi antreul este gata pentru servire.
Credit foto: Photoland/Profimedia
Biluțe din piept de pui și brânză
200 g cremă de brânză
200 g alune
50 g nuci tocate
1 căţel de usturoi
1 linguriţă cu boia de ardei
½ linguriţă cu sos Worchester
½ linguriţă cu sos Tabasco
1 ardei iute mic
1 lingură cu pătrunjel tocat
4 frunze de salată iceberg
sare
Adaugă comentariu