Home » Biscuiti brazilieni cu nuca

Biscuiti brazilieni cu nuca

1. Amestecati faina si condimentele intr-un bol. Adaugati untul si amestecati bine. Adaugati zaharul si amestecati pana se omogenizeaza, apoi adaugati nucile si continuati sa omogenizati pana obtineti un aluat.

2. Formati din aluat un rulou cu diametrul de 5cm apoi taiati felii de 1cm grosime. 

3. Pentru a-i gati: Setati cuptorul la 180 grade C.

4. Coaceti biscuitii intr-o tava timp de 15-20 minute, pana capata culoarea aurie. Scoateti-i din cuptor si transferati-i pe un platou, sa se raceasca. Serviti-i calzi sau reci.

Poza principala

rexfeatures_568000dmica.jpg

250 g faina alba
1 lingurita rasa cu condimente, pisate
175 g unt
100 g zahar pudra
100 g nuci braziliene, tocate

Ideali pentru cafea sau ceai cu prietenii.
Numar de portii
4
Calorii
108 calorii/biscuit
Facebook Comments