Amesteci bine toate ingredientele, pana obtii un aluat fraged care se ia de pe maini. Intinzi aluatul, gros de 1/2 cm, pe planseta data cu faina. Tai in diferite forme, cat mai haioase si mai festive. Asezi biscuitii in tava, pe hartie de copt, si dai la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, 15-20 de minute.
Salam de biscuiti
TRUC:
Aluatul poate fi combinat cu tot felul de… „coloranti”: cacao, scortisoara, sofran.
Biscuitii pot fi glazurati, facuti sendvis cu crema, decorati de sarbatoare.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
1 ou
200 g unt (sau margarina)
150 g zahar pudra
100 g faina
Pusi frumos, in cutiute haioase sau doar fistichii, biscuitii pot fi un cadou dulce, amuzant si buuuuun.
Numar de portii
8-10
Calorii
120
Facebook Comments
Adaugă comentariu