1.Frământă un aluat din toate ingredientele de mai sus și întinde o foaie nu prea groasă. Decupează forme rotunde și așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
2.Pentru bezea, bate albușurile până ce spuma stă băţ. Adaugă zahărul și bate până ce se topește. La fi nal, adaugă zeama de lămâie și pune spuma într-un cornet.
3.Cu îndemânare, pune un dop de bezea pe fi ecare rondelă de aluat. Dă tava la cuptorul preîncălzit, la foc mic, pentru o jumătate de oră.
4.Dacă bezeaua se îngălbenește, întredeschide ușa cuptorului. Scoate tava și lasă biscuiţii 5-10 minute înainte de a le așeza pe un platou.
350 g făină
200 g margarină
2 galbenusuri
Dacă ouăle sunt micuțe, pune 3 gălbenușuri în compoziție.
1 plic zahăr vanilat
75 g zahăr pudră
1 linguriţă cu anason
5 linguri cu zahăr
1 linguriţă cu suc de lămâie
Pentru bezea
2 albuşuri
Adaugă comentariu