Home » Biscuiți cu ciocolată

Biscuiți cu ciocolată

  1. Lăsați untul să se înmoaie la temperatura camerei.
  2. Într-un bol adăugați făina cernută, adăugați pudra de roșcove și amestecați-le cu untul moale.
  3. Când veți obține un aluat sfărâmicios adăugați zahărul, oul bătut și continuați să frământați.
  4. Înveliți aluatul într-o folie de plastic și lăsați la frigider pentru 1 oră.
  5. Când timpul a expirat, scoateți aluatul ți împărțiți-l în bucăți.
  6. Modelați-l astfel încât să obțineți forme pătrate, rotunde sau semilună.
  7. Coaceți biscutiții în cuptorul preîncălzit la 180 de garde pentru 15 minute. 
  8. În acest timp, topiți ciocolata pe baie de aburi, iar când biscuiții sunt gata, scufundați-i în ciocolata topită.
  9. Lăsați-i să se odihnească până când se va întări ciocolata.

  Credit foto: Fotolia/ badmanproduction

Poza principala

biscuiti_cu_ciocolata.jpg

  • 300 g făină
  • 25 g pudră de roșcove
  • 150 g unt
  • 120 g zahăr
  • 1 ou
  • 100 g ciocolată 85% cacao
Amestecă făina cu pudra de roșcove și untul, lasă-le să se odihnească, apoi modelează după bunul plac împreună cu cei mici.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.