- Lăsați untul să se înmoaie la temperatura camerei.
- Într-un bol adăugați făina cernută, adăugați pudra de roșcove și amestecați-le cu untul moale.
- Când veți obține un aluat sfărâmicios adăugați zahărul, oul bătut și continuați să frământați.
- Înveliți aluatul într-o folie de plastic și lăsați la frigider pentru 1 oră.
- Când timpul a expirat, scoateți aluatul ți împărțiți-l în bucăți.
- Modelați-l astfel încât să obțineți forme pătrate, rotunde sau semilună.
- Coaceți biscutiții în cuptorul preîncălzit la 180 de garde pentru 15 minute.
- În acest timp, topiți ciocolata pe baie de aburi, iar când biscuiții sunt gata, scufundați-i în ciocolata topită.
- Lăsați-i să se odihnească până când se va întări ciocolata.
Credit foto: Fotolia/ badmanproduction
Poza principala
- 300 g făină
- 25 g pudră de roșcove
- 150 g unt
- 120 g zahăr
- 1 ou
- 100 g ciocolată 85% cacao
Amestecă făina cu pudra de roșcove și untul, lasă-le să se odihnească, apoi modelează după bunul plac împreună cu cei mici.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu