1.Amestecă făina cu sarea, praful de copt și bicarbonatul într-un castron.
2.Freacă untul cu zahărul alb, brun și mierea până obții o compoziție cremoasă și aerată. Adaugă ouăle și aromele.
3.Încorporează crema în amestecul de făină, apoi adaugă quinoa, fulgii de ovăz, merișoarele și migdalele.
4.Ia cu lingura din compoziția rezultată și pune biscuiți cu faina integrala pe tava tepetată cu hârtie de copt.
5.Coace pentru 12-15 minute și scoate biscuiții cu faina integrala pe un grătar să se răcească. Poți păstra biscuiții în congelator vreme de o lună.
210 g făină integrală
185 g quinoa fiartă și răcită
90 g fulgi de ovăz
1 linguriță cu sare de mare
½ linguriță cu praf de copt
½ linguriță cu bicarbonat
125 g unt
50 g zahăr alb
50 g zahăr brun
2 ouă mari (sau 3 mici)
85 g miere
1 linguriță cu esență de vanilie
½ linguriță cu esență de migdale
100 g stafide/merișoare
50 g migdale
Adaugă comentariu