Home » Deserturi & băuturi » Biscuiți cu făină integrală
Deserturi & băuturi

Biscuiți cu făină integrală

1.Amestecă făina cu sarea, praful de copt și bicarbonatul într-un castron.

2.Freacă untul cu zahărul alb, brun și mierea până obții o compoziție cremoasă și aerată. Adaugă ouăle și aromele.

3.Încorporează crema în amestecul de făină, apoi adaugă quinoa, fulgii de ovăz, merișoarele și migdalele.

4.Ia cu lingura din compoziția rezultată și pune biscuiți cu faina integrala pe tava tepetată cu hârtie de copt.

5.Coace pentru 12-15 minute și scoate biscuiții cu faina integrala pe un grătar să se răcească. Poți păstra biscuiții în congelator vreme de o lună.

 

Fructe de padure cu biscuiti crocanti

Poza principala

biscuiti_digestivi_fotolia_46447308_subscription_xl-c_manyakotic_-_fotolia.com_mica.jpg

210 g făină integrală

185 g quinoa fiartă și răcită

90 g fulgi de ovăz

1 linguriță cu sare de mare

½ linguriță cu praf de copt

½ linguriță cu bicarbonat

125 g unt

50 g zahăr alb

50 g zahăr brun

2 ouă mari (sau 3 mici)

85 g miere

1 linguriță cu esență de vanilie

½ linguriță cu esență de migdale

100 g stafide/merișoare

50 g migdale

 

Prajitura de biscuiți

Crocanți, savuroși și sățioși, pregătește rețeta de biscuiți cu faina integrala pentru toți ai casei.
Numar de portii
8-10
Calorii
148/biscuite
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.