Biscuiți cu ghimbir

1. Într-un vas mai adânc, bate cu mixerul untul cu zahărul până obții o cremă spumoasă.

2. Adaugă melasa, oul și esența de vanilie și bate până se încorporează bine aceste ingrediente.

3. Într-un castron separat, cerne făina împreună cu praful de copt, un praf de sare și condimentele.

4. Încorporează amestecul de ingrediente uscate în crema de unt. Acoperă să dă la rece 30-60 de minute sau până se întărește.

5. Rupe bucățele de compoziție și dă-le formă rotundă. Așază-le pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și aplatizează-le ușor.  

6. Dă la cuptor pentru 10-12 minute. Lasă biscuitii de casa cu ghimbir să se răcească și păstrează-i într-o cutie metalică sau o pungă de hârtie.

 

Sugestie. Pentru un plus de aspect, tăvălește biluțele prin zahăr tos și apoi așază-le pe tava de copt.

 

Salam de biscuiţi

Poza principala

biscuiti_cu_ghimbir_mica.jpg

260 g făină

170 g unt (la temperatura camerei)

105 g zahăr brun

100 g zahăr

80 g melasă

1 ou mare

1 linguriță cu praf de copt

½ linguriță cu esență de vanilie

2 lingurițe cu pudră de ghimbir

½ linguriță cu pudră de cuișoare

1 ½ lingurițe cu scorțișoară

sare

 

Fructe de padure cu biscuiti crocanti

Aromați și crocanți, biscuții cu ghimbir sunt perfecți pentru o gustare dulce.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE