1.Într-un castron, cerne făina cu amidon și zahărul pudră. Adaugă nucile măcinte și untul la temperatura camerei. Frământă toate aceste ingrediente până când obții un aluat bine legat. Acoperă-l cu folie și lasă-l la rece 30 de minute.
2.Întinde aluatul și taie dreptunghiuri potrivit de mari. Așază biscuiții cu nucă și ciocolată într-o tavă unsă și tapetată cu hârtie de copt. Lasă-i la cuptor, la foc moderat, 25 de minute.
3.După ce s-au răcorit, unge biscuiții cu nucă și ciocolată pe jumătate cu ciocolata topită la bain-marie împreună cu untul. Așază deasupra jumătăți de nucă și servește-i cu plăcere. Sunt delicioși!
Credit foto: Photoland/Profimedia
180 g făină
30 g amidon de porumb
90 g zahăr pudră
45 g nuci măcinate
175 g unt
Pentru glazură:
200 g ciocolată
1 linguriță cu unt
100 g nuci
Adaugă comentariu