Inainte de a framanta aluatul pentru biscuiti, adauga nuca macinata si nucsoara zdrobita. Intinde aluatul intr-o foaie mai grosuta si, cu ajutorul unei forme, taie stelute. Asaza-le intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Lasa-le la cuptor aproximativ 20 de minute. Daca folosesti aluatul fara nuca, pregateste rapid o glazura. Fierbe laptele. Adauga ciocolata rupta in bucati si las-o sa se topeasca.
Adauga coniacul si lasa pe foc pana se ingroasa glazura. Scufunda biscuitiicu nuca pe jumatate si lasa-i sa se raceasca. Decoreaza cu bombonele.
Prajitura cu portocale si dulceata
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Aluat pentru biscuiti
100 g nuca
1 lingurita cu nucsoara
Pentru glazura:
150 g ciocolata menaj
200 ml lapte
1 lingura cu coniac
Iata o reteta usoara de biscuiti pentru un desert crocant si delicios.
Numar de portii
8
Calorii
305
Facebook Comments
Adaugă comentariu