Home » Deserturi & băuturi » Biscuiți cu ovaz, ciocolata si inghetata
Deserturi & băuturi

Biscuiți cu ovaz, ciocolata si inghetata

1.Freacă untul cu zahărul și vanilia, încorporează ouăle, praful de copt și unul de sare. Adaugă făina, fulgii de ovăz și, la final, ciocolata zdrobită.

2.Formează grămăjoare de aluat pe tava tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor pentru 8-10 minute. Lasă-i să se răcească și unește doi câte doi cu înghețată de vanilie.

Poza principala

biscuiti_cu_ovaz_fotolia_55344438_subscription_xl.jpg_c_a_lein_-_fotolia.com_mica.jpg

300 g fulgi de ovaz

300 g făină albă

200 g unt la temperatura camerei

120 g zahăr tos alb

120 g zahăr tos brun

2 ouă

1 pliculeț cu praf de copt

2 pliculețe cu zahăr vanilat

100 g ciocolată zdrobită (sau chipsuri)

înghețată de vanilie

sare

Răcoroși și fragezi, biscuitii cu ovaz sunt numai buni pentru o gustare matinală.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.