1. Amestecă siropul cu zahărul și oul, cuișoarele, un strop de vanilie, coaja și zeama de lămâie, romul și nucile măcinate.
2. Încorporeză fulgii de ovăz și praful de copt, amestecă și pune cu lingurița din compoziția de biscuiți pe tava tapetată cu hârtie de copt.
3. Pune deasupra fiecărui biscuite nucă tăiată sau un fruct confiat și coace la foc mic câteva minute.
credit foto: Photoland/Profimedia
Poza principala
Galerie foto
70 ml sirop de arțar (sau miere)
70 g zahăr din trestie
1 ou
1 linguriță cu scorțișoară
2 cuișoare zdrobite
1 linguriță cu coajă de vanilie
1 lingură cu zeamă de lămâie
50 g nuci măcinate
2 linguri cu rom
100 g fulgi de ovăz
½ linguriță cu praf de copt
nuci tăiate sau fructe confiate
vanilie
Când ai poftă de ceva dulce și crocant, biscuiții cu ovăz sunt o alegere plină de gust.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu