1. Într-un castron, amestecă făina cerută cu untul taiat cubulete, până ajung la consistența pesmetului.
2. Adaugă parmezanul, sarea, bicarbonatul, praful de copt, pudra de muștar și busuiocul.
3. Toarnă laptele treptat, amestecând foarte bine până aluatul capătă consisteța și devine maleabil. E posibil să fie nevoie dă adaugi lapte până ajunge la consistența dorită.
4. Formează bile micuțe, aplatizează-le usor între palme și pune-le pe tava tapetată cu hârtie de copt.
5. Dă acesti biscuiti cu parmezan la cuptorul încins pentru 12-15 minute sau până devin aurii.
Salam de biscuiti
225 g făină
55 g unt
25 g parmezan ras
¼ linguriță cu sare
¼ linguriță cu bicarbonat de sodiu
1 ¼ linguriță cu praf de copt
1/8 linguriță cu praf de muștar
1 ½ lingurițe cu busuioc tocat
120 ml lapte
Adaugă comentariu