1. Freacă untul cu zahărul pudră și vanilia. Când ai obținut o compoziție fină, adaugă gălbenușurile pe rând și amestecă bine după fiecare.
2. Cerne făina cu praful de copt și un vârf de cuțit de sare și încorporează amestecul uscat în crema de unt și zahăr.
3. Pune aluatul într-un poș sau într-un aparat pentru șprițat și formează biscuiții de casă direct pe tava tapetată cu hârtie de copt.
4. Pune deasupra fiecărui biscuite o cireașă glasată și dă la cuptor pentru 9-11 minute sau până capătă o culoare aurie.
5. După ce s-au răcit, păstrează biscuiții de casă pentru copii într-o cutie metalică sau de sticlă. Cei mici vor fi încântați de recompensele dulci și apetisante care-i așteaptă.
Salam de biscuiţi
350 g făină
250 g unt (la temperatura camerei)
6 linguri cu zahăr pudră
2 plicuri cu zahăr vanilat
2 gălbenușuri
½ pliculeț cu praf de copt
cireșe glasate
sare
Adaugă comentariu