1.Freacă margarina cu zahărul. Adaugă oul, sare, bicarbonatul stins în zeamă de lămâie, bucăţele de ciocolata și laptele.
2.Presară făina și frământă bine. Lasă-l la rece 30 de minute, după care întinde o foaie și taie rotunduri mari.
3.Așază-le într-o tavă unsă și tapetată cu făină. Coace la cuptor, cam 15 minute. După ce s-au răcorit, pudrează-le cu zahăr și unește-le între ele cu dulceaţă de caise.
Poza principala
Galerie foto
280 g făină
125 g margarină (sau unt)
175 g zahăr pudră
1 ou
1 vârf de cuţit bicarbonat
4 linguri cu lapte dulce rece
50 g ciocolată amăruie
1 linguriță cu zeamă de lămâie
dulceață de caise
sare
Când vrei să prepari un dulce delicios, prepară un aluat de biscuiți crocanți și umple-i cu gem de caise.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu