Se amesteca oul si duceata pana la omogenizare, apoi adauga treptat faina dupa care praful de copt stins cu lamaie si apoi adaugam si ultimul ingredient, uleiul, amestecand pana se formeaza un aluat usor moale si lipicios, daca este prea moale se mai adauga faina.
Setam cuptorul la 180° si intre timp preparam biscuitii, cu ajutorul mainilor formam 16 bilute pe care le asezam in tava lasand o mica distanta intre ele, pt dospire. Dupa asezarea in tava presam usor cu degetul centrul fiecarei bilute in parte.
Dam la cuptorul incins in prealabil pt cca 15′.
1 ou
250g faina integrala
3 linguri dulceata
1/2 lingurita de bicarbonat stins
7 linguri ulei de masline
Sunt minunati la micul dejun, la ceaiul de la ora 17 si de ce nu cand ai pofta de ceva si nu stii de ce…
Numar de portii
16
Calorii
170
Facebook Comments
Adaugă comentariu