1.Lasă năutul la înmuiat în apă fiartă până a doua zi. Pune-l la fiert în apă cu sare.
2.După ce a fiert, scurge-l și amestecă-l într-un castron cu ceapa și ardeii tăiaţi cubuleţe. Adaugă ciupercile opărite și tăiate mărunt.
3.Separat, toarnă uleiul, oţetul și apa într-un borcan. Adaugă sarea, usturoiul zdrobit și puţină verdeaţă tocată fin. Stropește salata cu sosul astfel obţinut și servește aceste bobite delicioase cu ciuperci imediat.
Poza principala
Galerie foto
250 g năut
400 g ciuperci
1 ceapa rosie
ceapă verde
sare
1/2 ardei graşi roşii
1/2 ardei graşi verzi
Pentru dressing
50 ml ulei
1 lingură cu oțet
de mere
1 lingură cu apă
1/2 lingurițe cu sare
2 căței de usturoi
mărar
pătrunjel
Pentru zilele de post, incearcă rețeta de bobițe delicioase cu ciuperci, o salată ușor de făcut, sățioasă și gustoasă.
Numar de portii
4
Calorii
350
Facebook Comments
Adaugă comentariu