1.Taie carnea în felii subţiri și bate-o ușor cu ciocanul pentru șniţele. Condimenteaz-o cu sare și piper, după care trece-o prin ou bătut și pesmet. Rumenește fiecare bucată de carne în ulei încins.
2.Separat, amestecă maioneza cu muștarul. Subţiază cu vinul și oţetul și condimentează cu sare și piper. Adaugă usturoiul zdrobit.
3.Peste sosul astfel obţinut, pune feliile de carne rumenite bine, boabele de năut și puţină verdeaţă. Friptura se poate servi fie caldă, fie rece. E la fel de delicioasă.
400 g antricot de vită fără os
1 ou
1 lingură cu pesmet
1 cană năut fiert
pătrunjel
ulei
Pentru sos
5 linguri cu maioneză
1 lingură cu muştar
5 căței de usturoi
2 linguri cu vin
1 lingură cu oţet
de mere
sare
piper
Adaugă comentariu