Home » Bomboane cu ovăz și fructe uscate

Bomboane cu ovăz și fructe uscate

1.Macină seminţele de in şi amestecă-le cu fulgii de ovăz. 

2.Taie margarina în bucăţi şi amestec-o, împreună cu mierea, cu mixtura de in şi ovăz. 

3.Ia cu linguriţa din compoziţia asta şi pune în tava tapetată cu hârtie de copt. 

4.Taie fructele uscate bucăţele şi decorează bombonelele. 

5.Dă la cuptorul încins pentru 15 minute, la foc potrivit. 

6.Lasă apoi bomboanele cu ovăz și fructe uscate să se răcească pe un grătar.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Sugestie. Poţi încerca şi varianta raw, în care renunţi la margarină şi adaugi în schimb 5-6 curmale măcinate.

 

Bomboane cu nuci

Poza principala

bombo_mici.jpg

150 g seminţe de in

150 g fulgi de ovăz

100 g margarină (sau altă grăsime vegetală)

100 g miere

80 g fructe uscate asortate

 

Bomboane Raffaello

Dulci, sănătoase şi foarte, foarte interesante ca gust. Tocmai bune pentru vegetarieni, dar şi pentru restul lumii.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE