1.Macină seminţele de in şi amestecă-le cu fulgii de ovăz.
2.Taie margarina în bucăţi şi amestec-o, împreună cu mierea, cu mixtura de in şi ovăz.
3.Ia cu linguriţa din compoziţia asta şi pune în tava tapetată cu hârtie de copt.
4.Taie fructele uscate bucăţele şi decorează bombonelele.
5.Dă la cuptorul încins pentru 15 minute, la foc potrivit.
6.Lasă apoi bomboanele cu ovăz și fructe uscate să se răcească pe un grătar.
Credit foto: Photoland/Profimedia
Sugestie. Poţi încerca şi varianta raw, în care renunţi la margarină şi adaugi în schimb 5-6 curmale măcinate.
Poza principala
Galerie foto
150 g seminţe de in
150 g fulgi de ovăz
100 g margarină (sau altă grăsime vegetală)
100 g miere
80 g fructe uscate asortate
Dulci, sănătoase şi foarte, foarte interesante ca gust. Tocmai bune pentru vegetarieni, dar şi pentru restul lumii.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu