Home » Bomboane de ciocolata alba cu fistic

Bomboane de ciocolata alba cu fistic

  1. Topește ciocolata pe bain-marie la foc mic. 
  2. Mărunțește nucile și fisticul cu un cuțit.
  3. Adaugă-le în ciocolata topită.
  4. Adaugă păstaia de vanilie și lasă compoziția să se odihnească pentru câteva minute.
  5. Scoate apoi păstaia de vanilie.
  6. Toarnă compoziția în forme pentru bomboane. 
  7. Lasă-le la frigider pentru minim 1 oră.
  8. Scoate-le din forme și servește.

  Credit Foto: Fotolia/ graletta

Poza principala

ciocolata_alba_cu_fistic_si_alune.jpg

  • 350 g ciocolată albă
  • 1 păstaie vanilie
  • 50 g nuci
  • 60 g fistic
Ce spui de un desert fin și elegant pregătit cu ingredientele preferate? Dacă îți place ciocolata, pregătește aceste minunății cu fistic și alune.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE