1.Pune cerealele într-un castronel și toarnă laptele. Lasă la înmuiat circa o oră, la temperatura camerei, amestecând din când în când. Pune stafidele într-un bol, toarnă deasupra coniacul/romul și acoperă cu o farfurioară.
2.Stoarce cerealele bine în palme și pune-le într-un vas de blender împreună cu stafidele înmuiate, curmalele, mierea și ciocolata, esenţă de vanilie după gust și nucile curăţate atent de coajă.
3.Amestecă bine și din compoziţia obţinută modelează sfere mici cât o nucă. Tăvălește-le prin fulgi de nucă de cocos, fulgi de migdale ori de fistic.
Poza principala
Galerie foto
250 g cereale cu fructe
200 ml lapte
100 g stafide
10 curmale deshidratate
100 g ciocolată topită
300 g nucă
esenţă de vanilie
50 ml coniac sau rom
2 linguri cu miere
Aratoase, gustoase si usor alcoolizate, bomboanele de ciocolata sunt un desert pe gustul celor mari!
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu