Home » Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

1.Cu ajutorul unui mixer, freacă untul împreună cu zahărul pudră și cel vanilat până obţii o cremă spumoasă.
 
2.Încorporează treptat laptele praf și ½ din cantitatea de nucă de cocos.
 
3.Compoziţia astfel obţinută, las-o la rece minimum 30 de minute, apoi modelează biluţe de mărime potrivită.
 
4.În mijlocul lor, pune o alună sau migdală. Tăvălește bomboanele prin nucă de cocos din belșug.

Poza principala

bomboane_raffaelo_mica.jpg

200 g unt
150 g zahăr pudră
3 pliculețe cu zahăr vanilat
200 g lapte praf
200 g nucă de cocos
100 g alune sau migdale

Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi, prepară rețeta de bomboane Rafaello. Gustoasă și delicioasă!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.