- Preîncălziți cuptorul la 250 de grade celsius.
- Tapetați cu hârtie de copt o tavă de cuptor.
- Într-o tigaie prăjiți nucile pecan până când sunt parfumate.
- Introduceți-le într-un procesor de alimente pentru a le mărunți.
- Într-un bol mai mare amestecați piureul de dovleac, uleiul de cocos, zahărul, scorțișoara, ghimbirul, enibaharul și un praf de sare.
- Mixați ingredientele până sunt complet omogenizate.
- Treptate începeți să adăugați nucile pecan și făina.
- Când aluatul este gata, formați prajiturele rotunde și așezați-le în tava de copt.
- Coaceți pentru 15 minute sau până când sunt ușor rumenite.
- Lăsați-le să se răcească pentru 5 minute.
- Serviși-le pudrate cu zahăr pudră.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 100 g ulei cocos
- 130 g piure dovleac
- 96 g zahăr
- 1 linguriță esență vanilie
- 1 linguriță și jumătate scorțișoară
- 1 linguriță ghimbir
- 1/4 linguriță enibahar
- 130 g nuci pecan
- 260 g făină
- 60 g zahăr pudră
Dovleac, nuci pecan și ghimbir. Bomboanele pe care nu vei avea cum să le refuzi.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu