Deserturi & băuturi Vegetarian & vegan

Bomboane vegane cu dovleac

  1. Preîncălziți cuptorul la 250 de grade celsius.
  2. Tapetați cu hârtie de copt o tavă de cuptor.
  3. Într-o tigaie prăjiți nucile pecan până când sunt parfumate.
  4. Introduceți-le într-un procesor de alimente pentru a le mărunți.
  5. Într-un bol mai mare amestecați piureul de dovleac, uleiul de cocos, zahărul, scorțișoara, ghimbirul, enibaharul și un praf de sare.
  6. Mixați ingredientele până sunt complet omogenizate.
  7. Treptate începeți să adăugați nucile pecan și făina.
  8. Când aluatul este gata, formați prajiturele rotunde și așezați-le în tava de copt.
  9. Coaceți pentru 15 minute sau până când sunt ușor rumenite.
  10. Lăsați-le să se răcească pentru 5 minute.
  11. Serviși-le pudrate cu zahăr pudră. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

bomboane_cu_dovleac.jpg

  • 100 g ulei cocos
  • 130 g piure dovleac
  • 96 g zahăr
  • 1 linguriță esență vanilie
  • 1 linguriță și jumătate scorțișoară
  • 1 linguriță ghimbir
  • 1/4 linguriță enibahar
  • 130 g nuci pecan
  • 260 g făină
  • 60 g zahăr pudră
Dovleac, nuci pecan și ghimbir. Bomboanele pe care nu vei avea cum să le refuzi.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE