1. Fierbeti carnatii intr-o oala mai mare. Scoateti-i deoparte, si lasati zeama in care au fiert sa se raceasca. Puneti apoi la frigider. Cand grasimea s-a adunat la suprafata, indepartati-o cu o spumiera.
2. Aduceti la fierbere 8 cani din zeama de carnati curatata de grasime, adaugati usturoiul si lasati sa clocoteasca timp de 5 minute.
3. Adaugati faina, borsul si amestecati. Adaugati carnatii, cartofii si ouale apoi fierbeti in continuare, asezonand dupa gust. Puteti adauga si un varf de cutit de zahar sau o lingura de otet.
4. Rupeti painea de secara in bucati foarte mici si puneti-o in castroane incalzite. Turnati borsul alb polonez peste paine, apoi ornati cu frunze de patrunjel.
1 bucata cabanos, taiat felii
1 bucata carnat afumat, taiat felii
8 cani zeama in care au fiert carnati
4 catei de usturoi, pisati
2 cani de bors
1/4 cana de faina
6 cartofi medii fierti
6 oua fierte tari, taiate in felii
6 felii paine de secara
Adaugă comentariu