Home » Borș de curcan

Borș de curcan

1.Pune aripile de curcan în apă rece și lasă-le o oră. Taie-le și pune-le apoi la fiert în apă rece cu sare. Ia spuma care se formează.

2.Între timp, înăbușe într-o lingură cu unt ceapa cu morcovii, țelina, cartofii și ardeiul tăiate după gust. 

3.Când carnea nu mai face spumă, adaugă în oală legumele înăbușite împreună cu 1-2 fire de țelină. Lasă să fiarbă domol. 

4.După ce legumele s-au fiert, scoate țelina și adaugă dovleceii tăiați. Între timp, fierbe separat borșul împreună cu leușteanul tocat mărunt.

5.Când au fiert și dovleceii, toarnă deasupra borșul și lasă să dea un clocot împreună. Stinge focul și adaugă pătrunjelul verde tocat. Acoperă și lasă măcar 30 de minute să se întrepătrundă aromele înainte de a-l servi celor dragi.

credit foto: © tycoon101 – Fotolia.com

 

Ruladă de curcan cu mazăre a la Italia

Poza principala

bors_de_curcan_fotolia_55706091_subscription_l.jpgc_tycoon101_-_fotolia.com_mica.jpg

2-3 aripi de curcan

1 ceapă mare

2 morcovi

1 țelină potrivită

2 cartofi mici (sau unul mare)

2 dovlecei

1 ardei gras

1 l de borș

1 legătură de leuștean

câteva fire de țelină

pătrunjel verde

unt

sare

 

Aspic de curcan cu legume

Delicios, gustos și sănătos pentru orice masă în familie.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE