Vegetarian & vegan

Bors de dovlecei cu iaurt

Text
Bors de dovlecei cu iaurt
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
bors_de_dovlecei__cu_iaurt__mg_4293.jpg

Ingrediente

1/2 kg dovlecei
1-2 morcovi
1 păstârnac
1 țelină mică
2 cepe
1 ceașcă de orez
3-4 linguri ulei
1 l borș
400 g iaurt
leuștean verde

 

Mod de preparare

Cureți morcovul, păstârnacul și țelina și le dai pe răzătoarea cu ochiuri mari. Cureți ceapa și o toci mărunt. Călești într-o oală cu ulei legumele, cât să se înmoaie puțin.

Adaugi orezul, apă cât să acopere totul și fierbi totul circa 25-30 de minute, la foc mic. Când legumele sunt aproape fierte, pui borșul, dat separat în clocot și iaurtul bătut cu câteva linguri de zeamă fierbinte pentru a nu se tăia.

Mai dai un clocot, presari verdeața și stingi focul.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE