1. Pune fasolea la inmuiat, de seara pana dimineata. A doua zi, pune la fiert (arunca prima apa).
2: In cea de-a doua apa, pune la f ert, impreuna cu fasolea, legumele taiate cuburi, mai putin ardeii, pe care ii tai fasii.
3: Lasa cam 20 de minute pe foc, adauga mararul uscat si cimbrul si o lingura cu ulei.
4: Lasa sa clocoteasca si acreste cu bors dupa gust. Serveste acest bors de fasole neagra cu mamaliguta si marar verde tocat.
Bors moldovenesc cu fasole alba
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
200 g fasole neagra
500 g fasole obisnuita
2 cepe potrivite
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
1 telina mica
1 morcov
1 lingurita marar uscat
1 lingurita cimbru
un pliculet bors
marar verde
ulei
O reteta excelenta pentru perioada de Post si nu numai.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu