Home » Aperitive, salate, sosuri » Bors de hribi
Aperitive, salate, sosuri

Bors de hribi

  1. Pentru început lăsați hribii la înmuiat pentru 3 ore.
  2. Când sunt gata, tăiați-i feliuțe și puneți-i la fiert cu 2 litri de apă.
  3. Separat fierbeți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  4. Tocați ceapa mărunt și puneți-o la călit în ulei și cu o lingură de făină.
  5. Amestecați timp de 1 minut, apoi stingeți cu un polonic de apa de la hribi.
  6. Turnați sosul peste supă, adăugați orezul fiert în prealabil.
  7. Mențineți pe foc timp de 10 minute.
  8. Fierbeți borșul și adăugați-l la final, când supa este gata.
  9. Condimentați cu sare și piper după gust.
  10. Serviți cu leuștean tocat. 

  Credit Foto: Fotolia/ Dar1930

Poza principala

bors_de_hribi.jpg

  • 200 g hribi uscați
  • 2 cepe
  • 1 l borș
  • 50 ml ulei măsline
  • 1 lingură făină
  • 4 linguri orez basmati
  • 1 legătură leuștean
  • sare 
  • piper
Borș de hribi, o alegere sățioasă și nutritivă pentru vegetarieni.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE