1: Inabusa ceapa si radacinoasele taiate cubulete in doua linguri cu ulei si putina apa. Stinge cu bulion si lasa un minut pe foc. Adauga 2 l de apa. Lasa la fiert.
2: Cand da in clocot, adauga cartofii si ardeiul taiat cubulete. Spre final, adauga o lingura cu ulei si rosiile uscate si decojite taiate cubulete. Acreste cu bors, fiert separat dupa gust. Mai lasa pe foc cateva minute.
3: Serveste cu patrunjel verde tocat deasupra sau/si leustean acest bors cu legume .
Poza principala
Galerie foto
2 cartofi mari
3-4 morcovi
1 radacina de patrunjel
1 pastarnac
1 ardei gras
2 cepe
2-3 rosii
2 linguri cu bulion
2-3 rosii uscate
ulei
bors
patrunjel verde
Iata o ciorba cu legume gustoasa si racoritoare, care merge servita atat calda, cat si rece.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu