Mâncăruri

Borș de miel cu leuștean

1.Spală carnea în câteva ape, pune-o la fiert într-o oală mare. După ce iei spuma, adaugă sare. 

2.Între timp, toacă în cubuleţe ceapa, iar pe cea verde cât mai mărunt,  morcovul taie-l în bucăţi mici, la fel ţelina și pune-le pe toate peste carne. Ardeiul feliază-l fin și pune-l deodată cu mazărea peste restul ingredientelor. 

3.Când legumele și carnea s-au fiert, scoate bucăţile de carne, iar după ce s-au răcorit, îndepărtează oasele și adaugă în ciorbă doar carnea. Pune roșiile opărite, decojite și tăiate mărunt.

4.Lasă ciorba să fiarbă încă 15 minute. Dă borșul într-un clocot și adaugă-l treptat în ciorbă, acrind după gust. Potrivește de sare și lasă să fiarbă 5-10 minute, apoi stinge focul și presară leuștean fin tocat.

credit: © czarny_bez – Fotolia.com

 

Borș de miel cu verdeață

Poza principala

bors_de_miel_cu_leustean_fotolia_61091267_subscription_l.jpg_c_czarny_bez_-_fotolia.com_mica.jpg

1 kg carne de miel

1 l borș

1 ceapă

2 legături de ceapă verde

1 ardei gras

4 roșii

2 morcovi

1 ţelină

100 g mazăre

1 legătură de leuștean

sare

 

Friptură grecească de miel

Gustos si aromat, borsul de miel este un rasfat pentru papilele gustative.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE