Vegetarian & vegan

Bors de paine uscata cu leustean

Text
Borș de pâine uscată cu leuștean
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
bors_de_paine_uscata_cu_leusteanimg_2380.jpg

Ingrediente

2 pâini negre de grâu
1 ceapă
1 ardei gras
1 roșie
500 g zarzavat
leuștean
2 lingurițe pastă de ardei sau de tomate
borș, sare, piper

Mod de preparare

Cureți ceapa, ardeiul și roșia, le călești puțin în ulei și adaugi apă (circa 5 l), piper și lași totul să fiarbă.

Când zarzavatul este fiert, pui pâinea tăiată felii, lași să mai fiarbă timp de 15 minute și adaugi și borșul făcut în casă sau din cel la plic (1 lingură), sare și piper.

Servești borșul cu ardei iute.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE