1.Taie carnea în bucăţi și pune-o la fiert în apă cu sare. Lasă să dea într-un clocot, două și adună spuma.
2.Adaugă morcovul, rădăcina de pătrunjel și ceapa tăiate mărunt. Când legumele sunt aproape fierte, pune cubuleţele de cartofi și orezul.
3.La final, acrește cu borșul fiert separat. Drege ciorba cu smântâna bătută cu gălbenușul și aromatizează cu verdeaţa tocată fin.
Poza principala
Galerie foto
1 kg coaste de miel
2 l apă
1 morcov
1 rădăcină de pătrunjel
4 cartofi
1 ceapă
3 linguri cu orez
1 gălbenuş
2 linguri cu smântână
1 l borş
pătrunjel
leuştean
sare
Borș dres cu smântână este o rețetă simplu de făcut și pe gustul gurmanzilor, delicioasă și sățioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu