Borș dres cu smântână

1.Taie carnea în bucăţi și pune-o la fiert în apă cu sare. Lasă să dea într-un clocot, două și adună spuma.
 
2.Adaugă morcovul, rădăcina de pătrunjel și ceapa tăiate mărunt. Când legumele sunt aproape fierte, pune cubuleţele de cartofi și orezul.
 
3.La final, acrește cu borșul fiert separat. Drege ciorba cu smântâna bătută cu gălbenușul și aromatizează cu verdeaţa tocată fin.

Poza principala

bors_dres_cu_smantana_mica.jpg

1 kg coaste de miel
2 l apă
1 morcov
1 rădăcină de pătrunjel
4 cartofi
1 ceapă
3 linguri cu orez
1 gălbenuş
2 linguri cu smântână
1 l borş
pătrunjel
leuştean
sare

Borș dres cu smântână este o rețetă simplu de făcut și pe gustul gurmanzilor, delicioasă și sățioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE