1. Potriviti cuptorul la 190 de grade. Taiati bostanelul in parti egale, inele groase, taindu-le capetele. Scoateti semintele si pulpa. Puneti inelele intr-o tava. Dati-l cu unt si condimentati-l. Acoperiti cu folie de aluminiu. Coaceti in cuptor 30 de minute.
2. Aranjati feliile de prosciutto inauntrul fiecarei bucati de bostanel, suprapunand feliile si incercand sa nu ramana spatii neacoperite. Spargeti un ou in fiecare inel. Coaceti pentru 20-25 de minute pana cand ouale s-au facut bine.
3. Condimentati bine si serviti cu rosii rumenite si cartofi noi.
Poza principala
Galerie foto
1 bostanel, aprox. 1.5kg, bine spalat
30g unt
sare si piper negru proaspat macinat
12-16 felii de prosciutto
6 oua mari
rosii rumenite si cartofi noi, pentru servire
Puteti, desigur, folosi dovelcei obisnuiti, numai ca ii veti taia transversal.
Numar de portii
6
Calorii
99
Facebook Comments
Adaugă comentariu