1. Incingeti cuptorul. Taiati fin partea de deasupra a fiecarei bucati de branza de capra. Puneti-le pe o tava solida, cu partea taiata in jos.
2. Intre timp, feliati si curatati merele si tocati telina. Asezati-le pe cate o farfurie, alaturi de rucola.
3. Ungeti fiecare ciuperca cu ulei si puneti-o in tava, alaturi de branza si de feliie de paine. Dati la cuptor. Painea se va face prima, amintiti-va sa o intoarceti dupa un minut. Dupa ce painea este prajita, scoateti-o, apoi intoarceti ciupercile. Dupa 2 minute, scoateti si ciupercile si puneti-le pe fiecare felie de paine. Dupa alte 2 minute, scoateti branza si puneti-o peste ciuperci.
4. Asezati cate un sandvis cu branza si ciuperci pe fiecare farfurie, puneti jeleul de coacaze peste branza si stropiti salata cu putin ulei de masline, daca doriti.
2×100 g branza de capra
2 lingurite ulei de masline
2 ciuperci mari, curatate
2 felii de paine toast
1 mar
1 tulpina de telina
o mana frunze de rucola
2 lingurite de jeleu de coacaze rosii
Adaugă comentariu