1. Pentru salsa: Incalziti uleiul intr-o tigaie mica. Puneti ceapa si zaharul si gatiti, amestecand, pentru 10 minute, sau pana cand ceapa incepe sa se caramelizeze. Adaugati otetul si gatiti inca 4-5 minute, pana cand intreaga compozitie incepe sa se ingroase.
2. Adaugati coacazele si mai gatiti cateva minute, pana cand acestea se inmoaie, iar salsa capata consistenta dorita. Asezonati.
3. Pentru branza: Taiati branza in felii. Presarati faina pe o farfurie si asezonati-o cu sare si piper, amestecand. Dati usor branza prin faina. Treceti branza si prin ou, apoi prin firimiturile de paine. Repetati, dand-o din nou prin ou, apoi prin firimiturile de paine a doua oara.
4. Incalziti uleiul intr-o tigaie si adaugati branza doar atunci cand uleiul este foarte incins. Prajiti-o cate 1-2 minute pe fiecare parte, apoi scoateti-o pe un platou tapetat cu hartie de bucatarie, pentru a absorbi grasimea in exces. Seviti-o cu salsa si garnisiti cu frunze de salata si coacaze rosii.
Pentru salsa:
2 linguri ulei
1 ceapa medie, taiata
2 linguri zahar
2 linguri otet balsamic
125 g coacaze rosii
sare si piper negru proaspat macinat
Pentru branza:
100 g branza de capra
1 lingura faina
1 ou mediu, batut
2-3 linguri firimituri de paine
ulei
In plus:
frunze de salata
coacaze rosii
Adaugă comentariu