Home » Aperitive, salate, sosuri » Branza feta prajita si servita cu salata
Aperitive, salate, sosuri

Branza feta prajita si servita cu salata

  1. Curățați și spălați frunzele de salată. 
  2. Eliminași excesul de apă și montați-le într-un bol.
  3. Curățați și spălați ceapa, apoi tocați-o.
  4. Tăiați castravetele în felii subțiri, procedați la fel și cu ridichile.
  5. Adăugați-le peste salată.
  6. Combinați zeama de lămâie cu miere și muștar, asezonați cu sare și piper și încorporați uleiul de măsline.
  7. Stropiți salata cu vinegreta preparată.
  8. Tăiați brânza în felii groase. Bateți gălbenușurile și amestecați pesmetul cu nucile mărunțite.
  9. Treceți brânza prin ou, apoi prin pesmet.
  10. Încingeți untul într-o tigaie și prăjiți brânza pe ambele părți până când se rumenește.
  11. Serviți brânza împreună cu salată.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

branza_feta_prajita.jpg

  • 250 g salată amestec ( baby spanac, rucola, salată verde )
  • 1 ceapă verde
  • 1 castravete
  • 150 g ridichi
  • 3 linguri zeamă lămâie
  • 1 linguriță miere albine
  • 1linguriță muștar
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei măsline
  • 600 g brânză feta
  • 2 gălbenușuri
  • 5-6 linguri pesmet
  • 50 g alune măcinate
  • 2 linguri unt
Combinație de frunze, legume și o textură incredibilă oferită de brânza feta prăjită.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.