- Curățați și spălați frunzele de salată.
- Eliminași excesul de apă și montați-le într-un bol.
- Curățați și spălați ceapa, apoi tocați-o.
- Tăiați castravetele în felii subțiri, procedați la fel și cu ridichile.
- Adăugați-le peste salată.
- Combinați zeama de lămâie cu miere și muștar, asezonați cu sare și piper și încorporați uleiul de măsline.
- Stropiți salata cu vinegreta preparată.
- Tăiați brânza în felii groase. Bateți gălbenușurile și amestecați pesmetul cu nucile mărunțite.
- Treceți brânza prin ou, apoi prin pesmet.
- Încingeți untul într-o tigaie și prăjiți brânza pe ambele părți până când se rumenește.
- Serviți brânza împreună cu salată.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 250 g salată amestec ( baby spanac, rucola, salată verde )
- 1 ceapă verde
- 1 castravete
- 150 g ridichi
- 3 linguri zeamă lămâie
- 1 linguriță miere albine
- 1linguriță muștar
- sare
- piper
- 3 linguri ulei măsline
- 600 g brânză feta
- 2 gălbenușuri
- 5-6 linguri pesmet
- 50 g alune măcinate
- 2 linguri unt
Combinație de frunze, legume și o textură incredibilă oferită de brânza feta prăjită.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu