1. Pune quinoa intr-o oala cu 300 ml de apa rece. Lasa la fiert timp de 20 de minute sau pana se evapora apa.
2. Intre timp, incalzeste gratarul si pune feliile de ceapa pe o hartie de copt. Presara semintele de chimion si o lingura de ulei. Lasa pe gratar 5 minute, amesteca, apoi adauga rosiile si lasa pe gratar pana se inmoaie.
3. Taie branza in 6 felii subtiri. Coace-le pe gratar timp de un minut pe fiecare parte.
4. Scurge quinoa, amesteca rosiile la gratar si ceapa si tot lichidul de la gatit de pe hartia de copt cu inca o lingura de ulei, otetul si sare si piper. Pune amestecul intr-un castron, presara frunzele de menta tocate marunt si amesteca bine. Aranjeaza branza deasupra. Serveste cu paine si iaurt.
100g de quinoa
1 ceapa rosie mica, feliata
1 lingurita de seminte de chimion
2 linguri de ulei de masline
8 rosii cherry, injumatatite
125g de branza halloumi
1 lingura de otet de vin rosu
sare si pier
un manunchi de frunze de menta
paine si iaurt, pentru servire
Adaugă comentariu