Vegetarian & vegan

Brânză marinată în ouzo

1.Taie brânza bastonașe și așază-le într-un castron.

2.Amestecă ouzo cu uleiul și celelalte ingrediente și toarnă peste brânză.

3.Lasă la marinat între 4 și 8 ore, amestecând pe la jumătatea timpului de marinare.

4.Servește cu paine de casă.

credit foto: © Viktorija – Fotolia.com

Poza principala

branza_marinata_fotolia_52100219_subscription_xl.jpg_c_viktorija_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g brânză telemea 

125 ml ouzo

80 ml ulei de măsline

1 lingură cu pătrunjel verde tocat

1 linguriță cu cimbru tocat

1 linguriță cu piper măcinat

1 ardei iute roșu tocat (opțional)

2-3 roșii (opțional)

Băutura grecească transforma branza intr-o adevarata delicatesa..
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE