Home » Brânză marinată

Brânză marinată

1. Amestecă într-un borcan toate ingredientele pentru marinată, închide-l și agită-l bine.

2. Taie cuburi egale brânzeturile și așază-le unele lângă altele, alternând cele două tipuri, într-un vas de sticlă ori o tavă încăpătoare (emailată).

3. Toarnă marinata deasupra, acoperă cu o folie și dă la rece pentru opt ore sau, cel mai bine, lasă peste noapte.

4. Servește cuburile de brânză împreună cu marinata și felii de pâine prăjită.

 

Truc. Pentru a tăia brânzeturile egal și cât mai ușor, pune-le înainte la congelator 15-20 de minute.

 

Bărcuțe cu cremă de brânză

Poza principala

branza_marinata_mica.jpg

125 ml ulei de măsline extravirgin

125 ml oțet de vin alb

3 linguri cu pătrunjel verde tocat

3 linguri cu ceapă verde tocată

3 căței de usturoi zdrobiți

50 g ardei iute tocat

1 linguriță cu zahăr

¾ linguriță cu busuioc uscat

½ linguriță cu sare

½ linguriță cu piper măcinat

 

Salată de sfeclă coaptă și brânza feta

Culoare, frumusețe, gust divin. Trei calități pentru care trebuie să încerci și tu rețeta de brânză marinată.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.