1.Fierbe ouăle de prepeliţă tari. Toacă mărunt cepele și usturoiul (doar partea albă) și amestecă-le cu carnea.
2.Pune sare și piper, două ouă de prepelita și pesmetul. Amestecă până se omogenizează. Adaugă un vârf de cuţit de praf de copt stins în puţin oţet.
3.Unge cu grăsime șase forme mari de brioșă, umple-le pe jumătate cu tocătură, pune câte un ou de prepeliţă și completează cu carne.
4.Dă-le la cuptor încins, la foc potrivit, pentru 20 de minute. Bate oul de prepelita rămas cu smântână și cașcaval ras.
5.Scoate brioșele,unge-le cu ou bătut și mai dă-le 20 de minute la cuptor.
Poza principala
Galerie foto
500 g pulpă de miel tocată
3 fire de ceapă verde
1 fir de usturoi verde
2 linguri cu pesmet
3 ouă
6 ouă de prepeliţă
30 ml smântână lichidă
50 g caşcaval ras
Sățioase și foarte gustoase, briosele aperitiv cu oua de prepelita sunt ideale pentru mesele în familie sau cu prietenii.
Numar de portii
6
Calorii
340
Facebook Comments
Adaugă comentariu