Briose cu banane si afine

  1. Încingeți cuptorul la 180 de grade și pregătiți o tavă pentru 12 brioșe, tapetată cu hârtie.
  2. Combinați într-un bol făina cu bicarbonatul de sodiu.
  3. Adăugați 1 lingură de zahăr și terciul de ovăz.
  4. Amestecați ingredientele apoi adăugați restul cantității de zahăr și formați în centrul amestecului un gol.
  5. Separat, pasați bananele cu o furculiță până obțineți textura unui piure.
  6. Adăugați laptele bătut și albușurile de ou și amestecați pentru a obține o compoziție netedă.
  7. Adăugați amestecul lichid peste ingredientele solide și amestecați energic cu o lingură de lemn.
  8. La final adăugați afinele și încorporați-le cu grijă.
  9. Distribuți compoziția în forme și introduceți la cuptor pentru 18-20 de minute.
  10. Lăsați-le să se răcească 5 minute în tavă înainte de a le răstura.

 Credit Foto: 123RF

Poza principala

briose_cu_banane_si_afine.jpg

  • 300 g făină cu agent de creștere
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 100 g zahăr muscovado
  • terci de ovăz 50 g
  • 2 banane medii, cât mai coapte
  • 284 ml lapte bătut
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 2 albușuri de ou
  • 150 g afine
Gustări delicioase pentru pachețelul de școală al juniorilor.
Numar de portii
12
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE